Tanden bleken Leiden

Een mooie glimlach is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Tanden bleken kan een manier zijn om toch dit goede visitekaartje in huis te halen, zodat ook u met volle overtuiging durft te lachen en uw tanden aan anderen durft te laten zien. Er gaan daarnaast veel verhalen over de schade die bij tanden bleken aan de tanden wordt toegebracht. Wij vertellen u graag hoe u met goede producten uw tanden weer kunt laten stralen zonder hierbij schade toe te brengen aan de gezondheid van uw gebit. Immers vinden wij het als mondhygiënist in Leiden zeker niet alleen belangrijk dat u er goed uitziet, maar ook dat uw tanden zo gezond mogelijk blijven.

Veilig tanden bleken in Leiden met de juiste materialen

Wanneer u gebruik maakt van kwalitatief hoogwaardige producten is het niet zo dat het bleken van tanden schadelijk is voor het gebit. Wanneer echter niet de juiste producten worden gebruikt kan dit wel het geval zijn. Veilig tanden bleken kan namelijk op diverse manieren zowel thuis als onder toezicht van de tandarts of mondhygiënist. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste producten, omdat sommige producten, zoals producten met een te hoog percentage waterstofperoxide, de tanden en het tandvlees kunnen beschadigen. Hoewel tanden bleken dus zeker niet per definitie slecht is voor de mondgezondheid is het wel van groot belang de juiste producten te laten aanmeten door een specialist. Dit zorgt daarnaast niet alleen voor betere gezondheid van het gebit, maar vaak ook voor een vele malen beter resultaat.

Waarom tanden bleken in Leiden?

Helaas is niet iedereen gezegend met een stralend wit gebit. Net als met de kleur van uw ogen en haar is ook de kleur van uw tanden deels bepaald door uw DNA. Ook met de leeftijd verkleuren tanden. Daarnaast zijn ook invloeden van buitenaf, waar u natuurlijk controle over heeft, van belang. Zo kan het drinken van koffie of rode wijn en roken zorgen voor een gelige laag op de tanden. 

De oppervlakkige kleur kan in sommige gevallen met een whitening tandpasta of goede reinigingsbehandelingworden aangepakt, maar wanneer de kleur van binnenuit wordt bepaald hebben deze geen tot zeer weinig effect en is tanden bleken een betere optie om een stralende glimlach te creëren. Onze mondhygiënist kan uw mondsituatie in kaart brengen en adviseren omtrent het voorkomen en beperken van verkleuringen. 

Ook geven wij in Leiden graag advies om het tanden bleken op een veilige manier te kunnen vormgeven.

Wilt u meer weten of advies inwinnen over het tanden bleken in Leiden?
Neem dan gerust contact met ons op. De specialisten die graag uw vragen beantwoorden zijn bereikbaar via 071-5661650. Natuurlijk helpen wij u graag met het antwoord op al uw vragen, zodat ook u snel weer vol zelfvertrouwen bent met een stralend witte lach op een veilige en efficiënte manier. Bent u niet in staat om tijdens onze openingstijden te bellen met onze experts? Dan kunt u uw vraag ook mailen naar info@pvmhbnix.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij proberen ook via deze weg uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.