Beoordelingen

Ieder mens heeft een gebit. In onze behandeling staat de mens centraal in relatie tot dat gebit. Wij behandelen dus mensen en niet gebitten. Veel  van onze patiënten hebben al eerdere ervaring met mondzorg, die lang niet altijd naar tevredenheid verliepen. Wij horen dan ook regelmatig opmerkingen als “Oh, maar zó heeft nog nooit iemand het uitgelegd’’. Onze sterke kant is dat we meedenken in uw thuissituatie en u niet opzadelen met adviezen die bij voorbaat al kansloos zijn.

Dat zien we ook terug in onze reviews. Woorden als vriendelijk, deskundig, geduldig, rustig vindt u daarin terug. Deze positieve feedback motiveert ons om elke keer weer het beste te geven. Behandeling op maat, waar u bij gebaat bent.

9 januari 2024

Great experience. 10/10. Not only did my teeth get a thorough clean, Boujou also provided a lot of helpful advice about ongoing dental care and hygiene, plus clear next steps!                          

10

5 april 2023

Blij met zo’n goede mondhygiënist, ze maakt mijn gebit mooi schoon, en ook heel belangrijk ze leert je ook hoe je het zelf goed kan verzorgen, duidelijke uitleg, ik voel me echt op mijn gemak bij haar, ik had dit jaren eerder moeten doen!

10

26 augustus 2023

Ik heb een behandeling gekregen ik ben zeer tevreden als wort netjes uitgelegd .ik voel me erg op mijn gemak en ben heel blij met het resultaat ik raad het iedereen aan.                                                                               

10

23 februari 2023

Ik ervaar een prettige sfeer in de praktijk en alles wordt erg professioneel aangepakt. Al mijn vragen worden beantwoord en ik krijg adviezen toegespitst op mijn situatie. Ik ben erg blij met de gigantische verbetering van mijn mondhygiëne sinds ik klant ben bij H.B. Nix en ik raad de praktijk zeker aan.      

10

9 Maart 2023

Ik ben hier patiënt geworden omdat ik hoorde dat ze grondig en behulpzaam waren. Ik zit bij H.B. Nix nu 5 jaar. Wat ik erg fijn vindt is dat ze niet regelmatig ultrasone instrumenten gebruiken, alleen een enkele keer een heel kort. De meeste werk is met de hand gedaan. En de resultaat is top.                          

8.8

31 maart 2022

Zeer tevreden over de gegeven behandelingen. Er wordt heel goed uitgelegd wat het probleem met je gebit is en wat je er zelf aan kunt doen. Uitgebreide poetsinstructie! (Wat inderdaad nodig was) Het verdere behandelplan wordt samen overlegd met alle vertrouwen in haar jarenlange ervaring en deskundigheid. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van de modernste apparatuur. Verder is de sfeer in de praktijk heel prettig, aan alles is te merken dat mevrouw Nix met veel plezier haar mooie vak uitoefent en daar krijgt ze een 10 voor.

10

7 januari 2022

Hele persoonlijke en deskundige behandelingen. Fijne omgang, er wordt goed geluisterd, gebit is in hele goede staat en ik heb veel tips gekregen. Echt super!

9.8

18 november 2021

Er wordt veel aandacht besteed aan de patient. Tevens wordt er veel uitgelegd en, indien je dat wilt, geoefend. Zeer nette en hygiënische omgeving en behandelaar. Fijne en professionele behandeling!

10

18 oktober 2021

In de praktijk van mevrouw Nix valt onmiddellijk de hygiene op. Alles fris en schoon en moderne behandel apparatuur. Mevrouw Nix legt geduldig de behandeling uit en attendeert me continu op juist poetsgedrag en gebitsonderhoud : ook voor mijn kinderen : ze is erg attent. Prima praktijk dus !

9.5

19 april 2021

Als ik de laatste jaren iets geleerd heb is het dat je een gezonde mond niet alleen bij de tandarts haalt of bereik je met alleen een tandenborstel. Juist een onafhankelijke mondhygiëniste is de aanvulling op de mondzorg. Mijn ervaring bij de mondhygiëniste van m’n eigen tandarts waren niet zo goed vandaar de stap naar Mevrouw Nix. aan aandacht en zorg geen gebrek. Zij neemt je stap voor stap mee in wat ze gaat doen en wat je zelf op zou moeten pakken. De toelichting en uitleg wordt, wanneer nodig, met plezier herhaald. Nu, tijdens de pandemie, is er enorm veel aandacht voor de veiligheid van patiënt én behandelaar wat een goede zaak is. Alles bij elkaar een aanrader.

9.8

26 maart 2021

Ik ben internationaal chauffeur en moet me vaak redden met een fles water, buiten naast de auto, om mijn gebit te verzorgen, dus verre van ideaal. Zo’n 20 jaar geleden constateerde mijn tandarts verregaande paradontitis en verwees me door naar een mondhygiëniste om mijn gebit te redden. Zo kwam ik bij Mevr. Nix terecht. Zij heeft mij met veel geduld, een dosis humor en haar uitgebreide kennis van zaken geleerd hoe ik op een goede manier mijn gebit kon onderhouden door anders te gaan poetsen en gebruik te gaan maken van o.a. ragers, flosdraad en spoelmiddel, ondanks de vaak beperkte sanitaire voorzieningen. Dankzij haar deskundige aanpak, heb ik nu nog steeds mijn eigen gebit, en ga ik nog steeds met plezier regelmatig langs voor controle en behandeling, en ik beveel haar praktijk dan ook van harte bij iedereen aan!

10

5 maart 2021

Voordat ik client werd bij mondhygieniste Nix heb ik ervaring bij andere mondhygienisten opgedaan. Ik ben blij dat ik nu een goeie heb gevonden. Bij Nix word je gehoord, er wordt de tijd voor je genomen en je wordt met heel veel zachtheid, vriendelijkheid en deskundigheid behandeld. Een verademing om daar zonder pijn in de stoel te liggen. Ik kan deze praktijk bij iedereen aanbevelen.

10

15 februari 2021

Mevrouw Nix behandelt met veel aandacht en zorg. Zij is erg kundig en geeft uitstekende instructies met betrekking tot het zorgenvrij schoonhouden van het gebit. Betere behandeling kun je je niet wensen. Bovendien ziet de praktijk er tiptop uit.

10

8 februari 2021

Er word netjes op afspraak gewerkt er word ook hygiënisch gewerkt zo als het hoort uiteraard. Erg aardige mensen die ook een goede uitleg geven hoe het gebit onderhouden moet worden. Er word ook een mailtje gestuurd met data waaruit gekozen kan worden als het weer tijd is om het gebit te laten reinigen .

9.3

3 februari 2021

Zeer tevreden over de behandeling bij mevrouw Nix. De parodontitis is nu onder controle, dankzij haar deskundige behandeling. Mevrouw Nix volgt alle nieuwe ontwikkelingen binnen haar vakgebied en past dit toe waar nodig. Zij kijkt ook samen met mij naar de beste manier van verzekeren in mijn geval. Heel gedoseerd leert ze me hoe ik zelf mijn gebit en tandvlees moet onderhouden. Elke keer dat ik bij mevrouw Nix ben, motiveert ze mij alles op alles te zetten om mijn gebit in goede staat te houden. Mijn gebit is erg belangrijk voor me en ik ben blij, dat ik mevrouw Nix als mondhygiëniste heb.

10

21 december 2020

Professioneel, zeer goede hygiëne en heel persoonlijk. Zo zou ik deze praktijk typeren. Ben al jaren een zeer tevreden klant.

10

17 november 2020

De Zorgverlening was professioneel en persoonlijk. Ik voelde me erg geholpen en ben blij met de persoonlijke aandachtspunten voor mijn gebit.

9.5

13 november 2020

Ik ben al ruim 20 jaar bij deze moderne praktijk met vriendelijke medewerkers die mij deskundig behandelen. Mijn tandarts vraagt altijd tijdens controle of ik nog bij mevw Nix in behandeling ben. ook hij is zeer tevreden met het resultaat.

9.7

4 oktober 2020

Moderne praktijk met vriendelijke medewerkers die mij deskundig hebben behandeld. Naast behandeling ook goede instructie voor “thuis”. Ben heel tevreden met de bereikte resultaten en durf deze praktijk aan te bevelen.

9.0

3 oktober 2020

Gebitsbehandelingen zijn nu eenmaal niet prettig, maar worden deskundig, meelevend en behoedzaam uitgevoerd. Er worden goede en duidelijke adviezen gegeven. Ik ben al jarenlang patiënt en erg tevreden.

10

3 oktober 2020

Duidelijke uitleg, vriendelijk personeel, passie voor hun vak.

9.8

1 oktober 2020

De praktijk ziet modern eruit met state of the art voorzieningen. Alles is sterile en schoon en de medewerkers zijn preventief zorgvuldig gekleed voor in deze tijden.

10

1 oktober 2020

De behandeling bij de mondhygiënist heb ik als zeer positief ervaren. De mondhygiënist neemt ruim de tijd, het was persoonlijk en een goede service. Ik raad deze praktijk aan iedereen aan.

10

8 februari 2021

Er word netjes op afspraak gewerkt er word ook hygiënisch gewerkt zo als het hoort uiteraard. Erg aardige mensen die ook een goede uitleg geven hoe het gebit onderhouden moet worden. Er word ook een mailtje gestuurd met data waaruit gekozen kan worden als het weer tijd is om het gebit te laten reinigen .

9,3

1 oktober 2020

De behandeling bij de mondhygiënist heb ik als zeer positief ervaren. De mondhygiënist neemt ruim de tijd, het was persoonlijk en een goede service. Ik raad deze praktijk aan iedereen aan.

10