Voorlichting en advies

Voorlichting en advies gaat over het gebit en zijn functie voor ons lichaam. De mond is de maalmachine van ons lichaam en onderhevig aan slijtage. We worden tegenwoordig steeds ouder; daarom is het van belang vroeg te weten waarop je moet letten bij de verzorging van het gebit, om onherstelbare schade door mogelijke jarenlange verkeerde zorg te voorkomen.

De gewoonte om je tanden te poetsen leren je ouders je aan. Dat begint al op jonge leeftijd. In Nederland leren we dat je twee keer per dag je tanden poetst. Hóe je  moet poetsen leer je van de mondhygiënist. Voor iedereen verschilt de beste manier van dagelijkse gebitsreiniging en de mondhygiënist helpt in het enorme aanbod van producten die in winkels verkrijgbaar zijn.

In onze praktijk is de behandelwijze resultaatgericht op zelfzorg. We maken doorgaans afspraken van een uur omdat we zeker in het begin veel aandacht besteden aan uitleg en het oefenen van vaardigheden.

Heeft u vragen over uw gebit, of wilt u eens samen met een mondhygiënist in de spiegel naar uw gebit kijken dan bent u van harte welkom in onze praktijk.

Vul het contactformulier in om  een afspraak maken, of bel ons op 071 – 56 61 650.